Úristen! Mindjárt házasodunk...

Úristen! Mindjárt házasodunk...

És végül így lett fotósunk...

2015. március 25. - Kocsis Katica

Kicsit el vagyok maradva a történések dokumentálásával, de igyekszem behozni a dolgot. 

Múlt hétfőn (03.16) voltunk a fotóssal egyeztetni. Ugye az előző cikkből kiderült már, hogy ismerős, illetve, hogy nagyon profi, ráadásul nem óradíjat kell neki fizetni, hanem /kép áron dolgozik. 
A Kertész utcai studiójában találkoztunk hétfő este, ahol Zoli részletesen bemutatkozott és elmesélte, hogy tulajdonképpen hogyan is kezdett bele a fotózásba, illetve, hogy hol tart most. Rengeteg információt megkaptunk, ami folyamatosn közelebb vitt a döntésünkhöz, nemcsak azért, mert Zoli egyébként nagyon megnyerő és szimpatikus ember, hanem azért is, mert látszik rajta, hogy szenvedélyből csinálja ezt a munkát és persze nem mellesleg nagyon is ért hozzá. Utána mutogatott még pár referenciafotót, én tt már abszolút el voltam varázsolva, szóval inkább olivért kellett meggyőzni, de Zoli profizmusát könnyen fel lehet ismerni. Szóval abban gyorsan megállapodtunk, hogy igen, őt akarjuk.

A történéseknek azonban itt még nincs vége, ugyanis Zoli el kezdte mutogatni Olivérnek az esküvői és egyéb videóit is, amire Olivér láthatóan rákattant egy perc alatt. Én eddig a pillanatig szentül meg voltam egyébként győződve arról, hogy nincs szükségünk az okos telefonok világában esküvői videósra, azonban meglátva ezeket a 10 perces, koncentrált és nagyon ízlésesen megvalósított munkákat, én is eléggé elbizonytalanodtam. Ezért rá is kérdeztünk ennek az árára, ami majd' kétszerese a fotókénak. Ez nyilván hirtelen jött, ez egy olyan költség, amivel nem terveztünk, viszont gyorsan rámondtuk, hogy ha ilyen az a videó, akkor ilyen nekünk is kell. 

A videó mellett egyébként igen erős érv az, hogy ez a 10 perc lesz az, ami 20-25-50 év múlv a legjobban vissza fogja adni az esküvőnk hangulatát, ez az, ami azonnal nosztalgikus hangulatba fog minket keríteni. A képek nem beszélnek, a videó viszont igen. Az esküvői ruhámat, cipőmet el fogom adni, a videó pedig örökre megmarad nekünk. Szóval a szerződésírásra biztosak voltunk abban is, hogy szükségünk van egy ilyen videóra, bármennyibe is kerüljön, mert végülis később ez megfizethetetlen lesz. 

Utána erre még rájött egy fotókönyv megrendelése, plusz a sminkem, amit Zoli feleségével fogok csináltatni, mert Mariann a sminkelésben épp olyan profi, mint Zoli a fotózásban, szóval így a végén eljutottunk egy olyan összeghez, ami eléggé megközelíti az ételre, italra szánt összeget, de ez akkor is jó döntés volt.

Szóval örömmel jelentem ki, hogy az esküvőnket Varga Zoltán fotós és cinematográfus fogja megörökíteni. Jupí! :) Az ő munkáit egyébként itt nézhetitek meg: www.sminkakademia.hu és www.vmstudio.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://uristen-hazasodunk.blog.hu/api/trackback/id/tr887305176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása